BOKA BORD
VI ÄR EN FAMILJERESTAURANG MED FÅ PLATSER SOM LAGAR KREATIVT GOD MAT FRÅN GRUNDEN OCH VILL GE GOD SERVICE DÄRFÖR ÄR DET VIKTIGT FÖR OSS ATT NI BOKAR BORD TILL KVÄLLSSERVERINGEN
FÖRRÄTT
PASTA
SPAGETTI MED SCAMPI 255 kr
Vitlöksfrästa scampi, saffran, vittvin, vitlök peperoncino
& olivolja. Toppas med riven parmesan.
Garlicfried scampi, saffron, white wine, garlic peperoncino & olive oil. Topped with grated parmesan
Rekommenderar Vitt vin: Ruppertsberger Riesling, Tyskland
Rosévin: Mulderbousch, Sydafrika
SPAGETTI PORTABELLO 195 kr
Vegetarisk
Salvia doftande portabello vitvin Zucchini vitlök persilja och rostade tomater. toppas med parmesan
Sage scented portabello. white wine Zucchini garlic persil and rosted tomatoes, parmesan
Rekommenderar Rött vin: Boira Sangiovese, Italien
Vitt vin: Voyage Blanc, Sauvignon blanc fumé, frankrike
Rosé vin: Mulderbosch, Sydafrika
KÖTT
BIFF TAGLIATA 310 kr
Serveras endast fredag och lördag
Grillad biff, rostad potatis, säsongens blad, körsbärstomater,tryffelparmesan, rostad vitlöksmajo, kryddsmör
Grilled steak, roasted potatoes, seasonal leaves, cherry tomatoes, truffle parmesan, garlic mayonnaise, spiced butter
Rekommenderar Rött vin: Pietro di Campo, Barbera Silenzio, Italien
Vitt vin: Allesverloren, Chenin Blanc, Sydafrika
Rosé vin: Colle Reale, Italien
GRILLAD OXFILE & RÖDVINSÅS MED TILLBEHÖR 395 KR
Serveras endast fredag och lördag
Grillad sparris rostad örtpotatis rotfrukter
grilled beef tenderloin & red wine sauce with side dishes
grilled asparagus roasted herb potatoes root vegetables
Rekommenderar Rött vin: LAB Reserva, cabernet sauvignon/syrah, Portugal
FISK
ÅNGAD TORSKRYGG med SMÖRBAKAD ROTSELLERI 345 kr
Serveras endast fredag och lördag
Saffran- & honungsglaserade morötter med pistage-crunch rosépeppar och pepparrotskräm
Steamed cod loin with butter-baked celeriac
Saffron- & honey glazed carrots with pistachios-crunch rose pepper and horseradish cream
rekommenderar vitt vin: Allesverloren chenin blanc, Sydafrika
Voyage Blanc, sauvignon blanc fumé, Frankrike
Roé vin: Colle Reale, Italien
DESSERT
TARTE TATIN 115 KR
Äpple smörstekt i råsocker på smördegsbotten
serveras med gräddvaniljglass
Butter-friedapple in raw sugar on a puff pastry base
servedwith creamy vanilla ice cream
MANDELKAKA 110 KR
med gräddvaniljglass, citrus coulis
Almondcake with creamy
vanillaicecream, citrus coulis
GLASS/SORBET 65 kr
Icecream/Sorbet
SNACKS
Nötter 49 kr
salta
Chips 49 kr
Oliver 69 kr
örtmarinerade
RESTAURANGENS ÖPPETTIDER
5/3 -- 31/10 2024
Tisdag Onsdag Torsdag 11.30-15.30
Fredag och Lördag 17.00-21.00
UTESERVERING 1/5 -- 30/9
MIDSOMMAR 21/6--24/6 STÄNGT
telefon 072 225 67 64
Vendelsövägen 50 Tyresö
barnvagnar, hundar kan bokas på bokningsidan, i mån av plats
stroller ,dogs can be booked on the booking page , subject to availability