FÖRRÄTT
Serveras endast fredag och lördag
SALLAD
CHÈVRE & RÖDBETA 175 kr
Bulgur, grönsallad, spetskål, tranbär, fikon, körsbärstomat, pumpa- och solrosfrön, picklad lök vinägrett eller hallonchili-dressing
Chèvre & Red beet. Bulgur, green salad, point cabbage, cranberries, figs, cherry tomatoes, pumpkin and sunflower seeds, pickled onionsvinaigrett or raspberry chili dressing
Rekommenderar Vitt vin: Ruppertsberger Riesling, Tyskland
Rosé vin: Colle Reale, Italien
PASTA
SPAGETTI MED SCAMPI 255 kr
Vitlöksfrästa scampi, saffran, vittvin, vitlök peperoncino
& olivolja. Toppas med riven parmesan.
Garlicfried scampi, saffron, white wine, garlic peperoncino & olive oil. Topped with grated parmesan
Rekommenderar Vitt vin: Ruppertsberger Riesling, Tyskland
Rosévin: Mulderbousch, Sydafrika
SPAGETTI PORTABELLO 195 kr
Vegetarisk
Salvia doftande portabello. Zucchini och tomat
Sage scented portabello. Zucchini and tomato
Rekommenderar Rött vin: Boira Sangiovese, Italien
Vitt vin: Voyage Blanc, Sauvignon blanc fumé, frankrike
Rosé vin: Mulderbosch, Sydafrika
KÖTT
BIFF TAGLIATA 310 kr
Serveras endast fredag och lördag
Grillad biff, rostad potatis, säsongens blad, körsbärstomater,tryffelparmesan, rostad vitlöksmajo, kryddsmör
Grilled steak, roasted potatoes, seasonal leaves, cherry tomatoes, truffle parmesan, garlic mayonnaise, spiced butter
Rekommenderar Rött vin: Pietro di Campo, Barbera Silenzio, Italien
Vitt vin: Allesverloren, Chenin Blanc, Sydafrika
Rosé vin: Colle Reale, Italien
ÄLGFÄRSBIFF 265 KR
Serveras endast fredag och lördag
med touch av enbär, kantarellsås med några droppar cognac, rårördalingon, dillsyrad gurka, pressad potatis
with a touch of juniper, chanterelle sauce with a few drops of cognac, raw stir-fried lingonberries, dill pickled cucumber, mashed potatoes
Rekommenderar Rött vin: Pietro Di Campo, Barbera Silenzio, Italien
Vitt vin: Voyage Blanc, Sauvignon Blanc Fumé, Frankrike
FISK
STEAMEDLAX 285 kr
Serveras endast fredag och lördag
Sandefjordsåsmed brynt smör och tångkaviar, pressad potatis, gulbeta
Sandefjord sauce with browned butter and seaweed caviar, mashed potatoes, yellow beetroot
Rekommenderar Vitt vin: Brochet Facile, Sauvignon Blanc, Frankrike
Rosé vin: Colle Reale, Italien
DESSERT
TARTETATIN 115 KR
Äpple smörstekt i råsocker på smördegsbotten
serveras med gräddvaniljglass
Butter-friedapple in raw sugar on a puff pastry base
servedwith creamy vanilla ice cream
MANDELKAKA 110 KR
med gräddvaniljglass, apelsin/ingefäracoulis
Almondcake with creamy
vanillaicecream, orange/gingercoulis
GLASS/SORBET 65 kr
Icecream/Sorbet
SNACKS
Nötter 49 kr
salta
Chips 49 kr
med havssalt
Oliver 69 kr
örtmarinerade
RESTAURANGENS ÖPPETTIDER
Långfredag - stängt
Påskafton - stängt
5/3 -- 9/11 2024
Tisdag Onsdag Torsdag 11.30-15.30
Fredag och Lördag 17.00-21.00
UTESERVERING 1/5 -- 30/9 Öppettider
Tisdag Onsdag Torsdag 11.30-15.30
Fredag och Lördag 17.00-22.00
MIDSOMMAR 21/6--24/6 STÄNGT
telefon 072 225 67 64
Vendelsövägen 50 Tyresö
barnvagnar, hundar kan bokas på bokningsidan, i mån av plats
stroller ,dogs can be booked on the booking page , subject to availability